Ny næstformand i A2012: Carsten Pedersen

Da Poul Juul havde valgt at træde tilbage efter 6 års funktion, valgte repræsentantskabet FU-medlem Carsten Pedersen som ny næstformand. Carsten har siden 1997 været formand for antenneforeningen NyraadNet nær ved Vordingborg. Carsten har i 6 år været medlem af FU i A2012 samt tidligere i 6 år næstformand i FDAs hovedbestyrelse. Carsten er uddannet som skatterevisor og har været ansat som “skattemand” både kommunalt og statsligt. Endelig har Carsten været aktiv i Hjemmeværnet i mange år og er aktuelt aktiv med støtte og hjælp til danske veteraner.

Repræsentantskabet genvalgte Tage Lauritsen og Martin Sørensen som medlemmer af FU, der nu igen er på 4 medlemmer og foruden ovennævnte består af formand Bernt Freiberg.

Repræsentantskabet godkendte regnskab, budget, uændret kontingent samt et par vedtægtsændringer.

I ret meget stærkt fagligt program fik repræsentantskabet diskuteret “landskabet” for antenneforeningerne de kommende 10 år efter indlæg fra ledere fra Copydan, Stofa, Yousee, Allende og Panther. Ved en særdeles hyggelig festmiddag fredag aften fejrede vi og vore gæster A2012’s 10 års jubilæum med lækker mad og udvalgte spanske vine.